De laatste loodjes

geplaatst in: Werk & studie | 8

Maandag 2 juni is de deadline voor het inleveren van de definitieve versie van mijn scriptie. Dat betekent dat vandaag de laatste week is ingegaan. Hoewel ik (in steekwoorden) in het document heb staan wat ik wil beschrijven en adviseren, vind ik het nog erg spannend!

Het enige wat me nog in de weg kon staan om mijn scriptie te mogen inleveren, was de HU zelf. Al weken is er gedonder over cijfers die niet goed in het systeem staan waardoor het lijkt alsof ik niet al mijn vakken gehaald heb. Toch kreeg ik de verlossende e-mail dat ik voldoe aan de eisen om af te mogen studeren.

Ik was flink opgelucht toen ik die e-mail las. Ik kan deze week gewoon verder werken aan mijn scriptie zonder na te denken over bezwaarschriften en andere energievreters. Dat komt volgende week wel weer.

8 reacties

  1. Shanti

    Wat fijn! Ik heb zelf nog tot 12 juni voor ik mn onderzoeksrapport in moet leveren..snap dus wel beetje hoe je je nu voelt alhoewel een scriptie nog veel meer is natuurlijk!

  2. Laura

    Ah, herkenbaar. Succes! Jouw deadline is op mijn verjaardag. Brengt vast een beetje geluk.

    Ik heb nog tot 24 juni…Gaat ook al veel te snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.