De feestdagen komen er weer aan

geplaatst in: Familie, Life, Thuis | 6

De feestdagen komen er weer aan en ik ben nog lang niet in de feeststemming. Voor mijn gevoel is december pas net begonnen. Tot dit weekend had ik ook nog helemaal geen zin om erover na te denken. Vandaag hebben we onze mini-kerstboom maar eens tevoorschijn gehaald, zodat we hier thuis ook langzaam in de kerstsfeer komen. Daarnaast hebben we al de hele avond Serious Request aan staan op de televisie. Dat past ook prima in de aanloop naar de kerst.

Zoals jullie na bovenstaand stukje tekst misschien niet zal verbazen, is dat ik over het algemeen maar weinig heb met kerst, oudejaarsavond en (familie) verplichtingen. Dat wil niet zeggen dat ik niet elk jaar probeer het zo gezellig mogelijk te maken voor mezelf. Soms vind ik het wel eens jammer dat de meeste vrienden op deze dagen met hun familie bij elkaar kruipen, maar die zie ik dan op andere dagen wel weer. Mijn ouders gaan dit jaar een weekje op vakantie tijdens de kerst en dus kunnen wij dit jaar in elk geval zelf beslissen waar we zin in hebben.

Voor de komende twee weken staan wat mij betreft de volgende dingen op de planning:

 • Proberen alle stress van de afgelopen tijd achter ons te laten;
 • Zoveel mogelijk mee proberen te krijgen van Serious Request 2011;
 • Onze opa’s en oma’s eens opzoeken, want daar komen we vaak niet aan toe;
 • Uitgebreid koken voor ons tweetjes en daarna met een wijntje op de bank kruipen;
 • Bij mijn schoonouders eten, want dat komt er steeds niet van;
 • Naar de Top 2000 luisteren in de auto;
 • Thuis met kaarsjes aan en dekentjes op de bank kruipen om bij te komen;
 • Een weekendje naar Duitsland met Oud&Nieuw;
 • In Duitsland mijn penvriendin Sabrina opzoeken!

Als ik naar dit rijtje met leuke plannen krijg ik dus langzaam wél zin in de komende twee weken!

6 reacties

 1. Caroline

  Ik herken dat wel. Bij ons gebeurt er ook niet veel spannends. Thuis eten we uitgebreid. Opa en oma gaan zelf weg dus daar hoeven we niet heen.. Jaren terug gingen we met vriendinnen altijd nog op stap.. maar dat is ook een beetje aan het verwateren, jammer genoeg.

  In ieder geval fijne feestdagen!

  Liefs!!

 2. Naomi

  Aah herkenbaar hoor. Ben zelf ook niet extreem in de feeststemming. Maar de oude lui bezoeken is altijd leuk toch 😉

 3. Gadis

  Ik hou ook niet van al die verplichte gezelligheid, maar als ik je lijstje lees, krijg ik ook best wel zin in de feestdagen!

 4. Mich

  De aanloop naar kerst voel ik mij altijd een soort scrooge, maar als het eenmaal zover is, vind ik het altijd wel erg leuk met mijn kerstmuts op! Gezien je lijstje, heb jij ook hele leuke dingen voor de boeg! Veel plezier! En fijne dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.