CrackBerry

geplaatst in: Internet & Technologie | 9

Gisteravond werd het me even teveel. Ik zat gewoon televisie te kijken en mijn telefoon lag naast me op de bank. Af en toe kwam er een berichtje binnen. Verder was er niets anders dan andere avonden. Tot er een update kwam voor Facebook. Ik drukte op ‘updaten’ en toen ging het mis. Mijn Blackberry wilde opnieuw opstarten en toen hij weer aan stond, bleek Facebook te zijn verwijderd. Ik zocht naar de App World en ook die was weg. Opeens deed niets het meer. Aaaargh! Ik moest even denken aan mijn vervloekte laptop!

Ik had geen geld om ook nog een nieuwe telefoon te kopen deze maand dus hij moest het weer gaan doen. Ik gaf hem aan H. om hem via de computer terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Van de telefoonnummers had ik een goede back up en de rest staat op de geheugenkaart dus dan zou ik alleen alle apps weer opnieuw moeten installeren, maar dat was nog wel te overzien. Om een lang verhaal kort te maken. Ik kreeg zowat een hartverzakking toen hij ook nog vast liep tijdens het terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Toen dat uiteindelijk gelukt was en hij een flinke update gekregen had, leek het ergste weer voorbij. Ik kon alles er weer langzaam opzetten. Bij het installeren van Facebook was ik even bang dat het weer mis zou gaan, maar ook dat lukte. Gelukkig maar.

De vraag is wat er nu stuk zal gaan. Iemand op Twitter gaf al aan dat elk ongeluk in drieƫn komt. Ik stel voor dat het in dit geval niet zo is en dat we het hierbij laten.

9 reacties

 1. Sanne

  Er is altijd wat met de BlackBerry. Hoor er heel veel over klagen, maar gelukkig doet hij het weer en hopelijk blijft hij het ook gewoon doen natuurlijk.

  • Roxanne

   Ik heb er nooit echt problemen mee gehad tot nu toe. De camera is stuk geweest maar dat is toen netjes opgelost. Dit was heel vreemd. Achteraf bleek dat ik hem zelf eerder had moeten updaten, maar dat heeft ie niet aangegeven.

 2. Daan

  Ik sta al jaren aan de zijlijn stiekem te grinniken om de struggels van BB-gebruikers, terwijl mijn telefoons het altijd prima doen… šŸ˜›

 3. Caroline

  Elke telefoon heeft zijn/haar kuren. Tot nu toe heb ik er nooit last van gehad, dus blijf ik bij het oude vertrouwde nokia šŸ˜‰

  Fijn dat hij het weer doet!

  Liefs

 4. Mich

  Oh ik kan mij zo de frustratie inbeelden. Gelukkig kan je met je BB altijd via je laptop alles weer goed zetten….

  • Roxanne

   Dat is ook zo. Ik had via BB protect de nummers even in een back up gezet en de rest staat ook op de geheugenkaart dus dan kun je daarna veilig updaten, maar toch is het heel frustrerend!

 5. LaraLaurentia

  Ik heb heel lang getwijfeld om een Black Berry te nemen, maar tot de dag van vandaag blij dat ik dat niet gedaan heb. De laatste tijd hoor ik alleen maar slechte dingen over Blackberries.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.