Christmas eve box

geplaatst in: Familie | 2

Dit jaar vieren we Marcel’s eerste kerst. In de kerstromans lees ik allerlei leuke dingen. Van feestjes vieren met vrienden en familie, tot koekjes bakken en het huis tot in de puntjes versieren. Ik kreeg er helemaal zin in en ik ben ik online gaan zoeken naar tradities voor de feestdagen die ik zelf leuk vind om in te voeren. Het leukste idee wat ik tot nu toe tegen kwam is het maken van een Christmas Eve Box voor het hele gezin. Op kerstavond hebben we nog nooit plannen gemaakt met onze families, dus ik vind het een goed idee om deze avond vanaf nu te reserveren voor ons eigen gezinnetje. Een avond om bij elkaar te zijn, lekker te koken en iets leuks te doen met elkaar.

In de Christmas Eve Box kun je van alles stoppen, maar ik zag een aantal items vaak terug komen in de boxen op Pinterest:

  • Een nieuwe (kerst)pyjama om meteen aan te trekken;
  • Warme chocolademelk (met eventueel een nieuwe mok);
  • Een mooi (voorlees)boek met een kerst thema;
  • Iets om op kerstavond te doen met het gezin zoals een (bord)spel of een (kerst)film;
  • Iets lekkers om te snoepen tijdens de film.

Christmas-eve-boxBron

Dit jaar is Marcel nog te klein om iets te begrijpen van de feestdagen, maar dat neemt niet weg dat ik het wel leuk vind om dingen voor hem te kopen. Zo kocht ik wel alvast een leuk pakje wat hij op Kerstavond aan kan. Ook kocht ik (en kreeg ik van mijn ouders) al een aantal leuke kerst/winter truien voor hem, zodat we in elk geval genoeg kleding hebben om hem de hele komende week in stijl te kleden. Ik heb echt zin in de feestdagen en ga enorm genieten van mijn kleine ventje.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.