Christmas countdown met Lavender en Agi

geplaatst in: Internet & Technologie | 3

christmas countdown

Gisteren kwam mijn gastblog over de kerst online op de website van Lavender. Samen met Agi organiseert zij dit jaar een christmas countdown. Niet alleen werken verschillende bloggers hieraan mee met gastblogs, maar je kunt ook een heleboel prijzen winnen door mee te doen met de giveaway die er aan vast zit. Erg leuk! Ook ik geef een prijzenpakketje weg. Hierin zitten leuke spulletjes van de HEMA. Ik zou dus snel mee doen met de giveaway!

Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van de kerst en de feestdagen, maar dit jaar is het anders. Omdat ik al bezig was met het schrijven van een gastblog en ik op zoek ging naar leuke kerstboeken voor mijn boekenblog, heb ik er meteen meer zin in. Vandaag heb ik Huib meegesleept naar het winkelcentrum. Daar kocht ik een nieuw kastje waar de kerstboom op kan staan. Dan krijgt die eens een andere plek in de woonkamer. Ik heb ook meteen de kerstboom tevoorschijn gehaald. Die staat dus ook al. Nu nog met alleen de lampjes erin, maar vanavond of morgen ga ik hem verder versieren.

Kortom, wij zijn al bijna klaar met de voorbereidingen voor kerst. Heb jij al zin in de feestdagen?

3 reacties

  1. Sanne

    Heb ik al zin in de feestdagen? Nou nee, ik heb er totaal geen zin in. Weer die ellende met al het vuurwerk en de arme diertjes in de stress door het geknal. De kerstboom staat nog mooi op zolder en waarschijnlijk blijft die daar dit jaar ook. Geen zin om op te tuigen (alleen die lampjes al zijn een bron van ergernis) en op kerst staat die mij al zodanig in de weg dat hij weer uit elkaar moet.
    Geef mij maar alvast gewoon weer januari… hebben we het allemaal weer mooi gehad.

  2. Librarian Lavender

    Ik vind het altijd heel erg gezellig en ben ook bezig met het optuigen van onze kerstbomen. Ik word zo vrolijk van deze tijd. Ik vier alles wat ik kan vieren en geniet er heel erg van. Bedankt voor je leuke stukje op mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.