Camp NaNoWriMo

geplaatst in: Schrijven | 5

Bron

In november 2011 heb ik voor de tweede keer meegedaan met NaNoWriMo. Het was veel werk om 50.000 woorden te typen in een maand tijd, maar eigenlijk viel het me de tweede keer reuze mee. Als je je een beetje aan de planning kunt houden dan lukt het makkelijk. Ik was in 2011 zelfs een dag eerder klaar. Dit jaar weet ik niet of het me zal lukken om mee te doen in november. In september ga ik beginnen met mijn afstudeerstage en ik heb geen idee hoeveel energie ik dan over heb aan het einde van de dag. Omdat ik mezelf wel had voorgenomen om dit jaar weer mee te doen, besloot ik om in augustus alvast mee te doen aan Camp NaNoWriMo. Mocht het de komende weken dus wat stiller zijn op mijn blog, dan is de kans groot dat ik wel achter mijn laptop zit, maar met een ander doel.

5 reacties

  1. Emma

    Ik ben er mee begonnen in November maar heb het veel te snel opgegeven. Misschien probeer ik het dit jaar weer, want het lijkt me wel heel erg leuk om af te maken.

  2. Petra

    Wat leuk! Succes (ook met je afstudeerstage). Vind het zo knap dat je zoveel in één maand had geschreven toen. Daar kan ik nog een voorbeeld aan nemen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.