Boekenweek 2015

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 5

boekenweek 2015Iedereen heeft inmiddels wel gemerkt dat Boekenweek 2015 in volle gang is. Niet alleen krijg je bij aankoop van een boek deze week het boekenweekgeschenk, maar er worden ook allerlei activiteiten georganiseerd waar auteurs bij aanwezig zijn. Het thema van de boekenweek van dit jaar is ‘Waanzin’. Dit levert geweldige dingen op wat mij betreft, zoals een boekentipper met krankzinnige vragen. Overigens was de tip die eruit kwam dan wel weer een boek wat ik zou lezen. Deze gaat dan ook zeker op mijn ’to read lijstje’ van Goodreads.

Ik vergeet eigenlijk bijna nooit om een boek te kopen tijdens de boekenweek, want die valt eigenlijk altijd tegelijk met de verjaardag van mijn schoonzus. Zij is net zo dol op lezen als ik. Toen ik vorige week de boekwinkel in liep om een cadeautje voor haar te kopen, kocht ik dus ook meteen een aantal boeken voor mezelf. Het werden ‘Up’ van Myrthe van der Meer en ‘Weerwater’ van Renate Dorrestein. Ook wilde ik ‘Us’ van David Nicholls nog graag hebben, maar dit boek wilde ik graag in het Engels lezen en ik vond het boek erg dik, dus ik besloot deze op de Kindle aan te schaffen. Ik kan in elk geval weer even vooruit met lezen.

Niet alleen levert het kopen van boeken je extra leesvoer op deze week, maar het boekenweekgeschenk heeft elk jaar een extra voordeel. Op zondag 15 maart is je boekenweekgeschenk namelijk een NS dagkaart. Je kunt dan de hele dag gratis met de trein reizen op vertoon van je boek. Dat is weer mooi meegenomen.

5 reacties

    • Roxanne

      Hmmm ik hoop van wel, maar vast niet meer zoveel als nu nee. Al heb ik goede dingen gehoord over de combinatie van borstvoeding en een Kindle. 😉

  1. Book fair in Nieuwegein - One More Rox

    […] buying more books. So last week I thought that the Dutch week of books was a great reason to buy a couple of (Dutch) books. This weekend there was a book fair in Nieuwegein, a town near Utrecht. They sell books for a lower […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.