Blackberry

geplaatst in: Life | 7

Het is alweer ruim twaalf jaar geleden dat ik mijn eerste mobiele telefoon kocht. Je kon er mee sms’en en bellen, maar daar was ik erg blij mee, omdat ik zo contact kon houden met mijn vriendje en vriendinnen. In die tijd heb ik veel verschillende telefoons gehad, waarbij de één duidelijk beter was dan de ander. Vorig jaar mocht ik weer een nieuw toestel uitzoeken. Nadat ik twee jaar een telefoon had gehad waar ik niet mee overweg kon vanwege het slechte touch screen, koos ik vorig jaar voor mijn Blackberry Torch 9800. Wat was het fijn om naast een touch screen ook weer knopjes te hebben!

Ik ben nog steeds blij met mijn Blackberry, maar de laatste tijd was ik ontevreden over de kwaliteit van de camera die erin zat. Af en toe maak ik foto’s die ik dan wil delen via Twitter of Facebook, maar steeds vaker waren deze foto’s onscherp. Op vakantie had ik er genoeg van. Toevallig keek ik even naar de cameralens en het leek net alsof er iets voor de lens geschoven was. Dat verklaarde een hoop. Omdat ik nog twee weken garantie had, ben ik na de vakantie gelijk terug gegaan naar de winkel waar ik hem heb gekocht. Daar stuurden ze hem op voor reparatie.

Gelukkig kon ik een oude Blackberry lenen van H. maar ik kwam er al snel achter dat dit niet hetzelfde was. Ik was in elk geval gewoon bereikbaar en ik kon gebruik maken van het mobiele internet. Toch was ik erg blij toen ik een e-mail kreeg dat mijn toestel gerepareerd was en dat ik hem kon komen ophalen in de winkel. Het was alleen niet mijn eigen Blackberry die op me lag te wachten. In plaats van hem te repareren, hadden ze kennelijk besloten om me een compleet nieuw toestel te geven. Dat had ik totaal niet verwacht. Dat ik al mijn apps opnieuw moest installeren, neem ik wel voor lief. Wat mij betreft dus twee duimen omhoog voor Blackberry, voor de goede service!

7 reacties

 1. Sanne

  Ik heb ook een BB en ik vind het een fijn toestel. Snap dan ook niet dat er ook mensen zijn die het maar een onding vinden.
  Geweldige service heb je in elk geval gehad!

  • Roxanne

   Iedereen heeft zijn/haar eigen voorkeur natuurlijk, maar ik vind het een fijne telefoon. Het is soms jammer als bepaalde apps niet bestaan voor de Blackberry, maar aan de andere kant vind ik dat ik al genoeg afgeleid word de hele dag, dus het is wel goed zo.

 2. Caroline

  Inderdaad een goeie service. Zelf heb ik sinds kort de nokia c7, helemaal geweldig alleen ook zo dat je niet alle apps hebt voor nokia..

  Liefs

 3. Daisy

  Ik heb bewust niet voor een BB gekozen omdat ik graag android wilde, vanwege de apps dus… Heb nu een HTC, ben er erg blij mee 🙂 Wel fijn om eens iets positiefs te lezen over BB, vaak hoor ik alleen maar negatieve commentaar.

 4. Mich

  EINDELIJK!! Eindelijk weer eens goed nieuws over BB! Ik hoor echt alleen maar verhalen over elkaar vallende bb’s en zat al te bedenken dat ik voor de volgende keer een ander toestel zou nemen, ondanks dat ik bb hartstikke fijn vindt.

  Ben blij met je ervaring!

  • Roxanne

   Daarom heb ik het ook geschreven. Ik vond het echt heel positief en dat mag ook wel eens gezegd worden. Mensen hebben snel de neiging om te klagen, dat is altijd makkelijker 😉

 5. Saskia

  Goed wat positiefs te horen. Je hoort zoveel negatieve dingen over BB. Zelf heb ik er geen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.