Back home – Andy Grammar

geplaatst in: Muziek | 6

Dinsdag zat ik in de auto onderweg toen ‘Back Home’ van Andy Grammar voorbij kwam in repeat of niet van Q-Music. Zo af en toe stuur ik wel een sms’je naar Q als ik iets vind van een nummer. In dit geval dacht ik na 3 tellen al ‘Wow dat vind ik lekker’. De regen kletterde op het dak van de auto, maar dit soort muziek geeft me altijd een festival gevoel. Bij festivals denk ik aan zon, ook al sta je in Nederland net zo vaak met je laarzen en je poncho aan in de modder te stampen. Dat mag de pret niet drukken, gezellig is het toch wel als er een leuke band op het podium staat en je met je vrienden op pad bent. Dat idee. Ik stuurde in dit geval dus na 3 tellen al ‘repeat’ en opeens ging de telefoon. Het was Niek van Q-Music. En opeens was ik op de radio. Dat soort dingen overkomen mij normal nooit, dus ik was een beetje overdonderd. Gelukkig herpakte ik me snel en hadden we een leuk gesprek op de radio. Ik moest daarna vooral lachen dat ik een berichtje kreeg van Huib, want ook hij zat te luisteren in zijn auto en hij hoorde opeens mijn stem op de radio. Tsja, zulke dingen gebeuren dus. En omdat ik het nummer twee dagen later nog altijd goed vind, wilde ik hem ook nog even delen op mijn blog.

6 reacties

 1. Ivette

  Hahaha, serieus!! Dan heb ik je gehoord, wat grappig! En inderdaad een lekker festival-sfeer-klinkend liedje. Past prima bij dit weer šŸ˜€

  • Roxanne

   Oh echt wat leuk! šŸ˜€ Ik zat echt in de auto met de telefoon op schoot op de speaker. precies voor het stoplicht. Was zo verbaasd!

 2. sam

  Oh wat grappig! Ik heb het niet gehoord, luister altijd maar met een half oor, maar wel erg leuk dat je ineens gebeld werd!

 3. Khim

  Ik heb het ook gehoord. Wat grappig, wij luisteren altijd op het werk Q-Music, anders had ik het ook niet gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.