Babyboom in de familie

geplaatst in: Familie | 2

beschuit met muisjesbron

Nadat ik zelf ontdekte dat ik zwanger was, viel het steeds meer op hoeveel mensen er om me heen ook zwanger waren. Erg leuk natuurlijk. Afgelopen weken werd het nog specialer, want ik hoorde het blije nieuws van twee familieleden. Zowel mijn neef als mijn nichtje (zijn zusje) verwachten ook een kindje in augustus en september. Dat vind ik nou zo leuk! Hoewel we nu we ouder zijn niet veel contact meer met elkaar hebben (en dat terwijl mijn nichtje en ik een hele periode bijna elk weekend wel bij elkaar of bij oma logeerden), wonen we wel allemaal in Utrecht. Wie weet brengt de geboorte van de baby’s ons wel weer dichter bij elkaar. Hoe dank ook, het nieuws van meer baby’s in de familie is al erg leuk.

2 reacties

  1. Tamara

    Wat super leuk!! Hier was ik de eerste en 3 en 4 maanden later kwam er nog een meisje en een jongen šŸ™‚

    • Roxanne

      Hier ben ik sowieso niet de eerste. Deze neef heeft al een zoontje en bij de andere kant van de familie heb ik ook al een neefje met een zoontje! šŸ™‚ Mijn jongetje komt daarbij samen met twee andere baby’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.