2016

geplaatst in: Life | 1

Gelukkig nieuwjaar!

2016

Het is zover: 2016 is begonnen. Nu zou ik een heel verhaal kunnen schrijven over al mijn goede voornemens voor dit jaar, maar daar ga ik niet aan beginnen. Ik maak liever plannen. Deze heb ik voor mezelf, en voor jullie, op een rijtje gezet.

  • Ik ga het afvallen weer oppakken. Ik hoef niet zo nodig mager te zijn, maar ik wil wel fitter en gezonder leven. Dat betekent dus dat ik in 2016 meer wil gaan bewegen en dat ik door wil gaan met (gezond) koken voor mezelf en de mannen. Ik hoop dat ik daarmee nog wat winst (of eigenlijk verlies) kan behalen op de weegschaal.
  • Minimaal één keer in de week een blogpost schrijven. Ik blijf streven naar twee tot drie keer per week een stukje plaatsen, maar dit lukt niet altijd. Het moet wel leuk blijven. Dit is een haalbaar doel.
  • Ik wil, zoals elk jaar, weer proberen 50 boeken te lezen. Dat wordt een uitdaging nu ik Marcel heb, maar ik heb nog wel tijd om te lezen, dus ik ga er gewoon voor.
  • Ik wil graag een (mid)week op vakantie met de mannen. In april heeft Huib een week vakantie. We hebben nog niets geboekt, maar dat moeten we binnenkort maar eens gaan doen.
  • Leuke feestjes vieren staat ook op mijn verlanglijstje en dat gaat ongetwijfeld goed komen. Zo gaan mijn broer en schoonzus dit jaar trouwen, maar ik wil ook weer een keer naar een concert, een festival of gewoon een avondje naar de pub.

Wat zijn jouw plannen voor 2016? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.