15 jaar terug in de tijd

geplaatst in: Muziek | 11

Als tienermeisje was ik helemaal dol op boybands en dan voor de Backstreetboys. Mijn hele kamer was behangen met posters en ik luisterde graag naar de muziek. Drie keer ging ik naar een concert toe. In 1997 in de Jaarbeurs in Utrecht, 1998 in het Gelredome in Arnhem en de laatste keer in 1999 in de ArenA in Amsterdam. Toen het wat stiller werd rondom de band, ging ik me langzaam ook interesseren voor andere muziek, maar als ik een nummer van ze hoorde op de radio, dan werd ik er nog steeds vrolijk van. Oude liefde roest niet!

bsb in a world like this tour

De laatste tijd vlamde deze oude liefde weer op. Het nieuwe album In a world like this vind ik weer lekker klinken en ik wilde ze zo graag weer een keertje live zien. Helaas lukte het me niet om kaartjes te bemachtigen voor de Qube van Q Music, maar vanmorgen kon je ook kaartjes kopen voor het concert in Ahoy op 24 maart 2014. Daar heb ik wel kaartjes voor kunnen kopen. Over een paar maanden ga ik dus samen met schoonzusje E. even 15 jaar terug in de tijd. Ik ga mijn jeugdliefdes weer live zien! Ik word er helemaal blij van, dus ik ga weer even lekker verder stuiteren hier.

11 reacties

 1. Nikki

  Ik heb precies hetzelfde. Ik kan nog steeds meezingen met bepaalde nummers. As long as you love me haha. Wel grappig dat ze weer beginnen. Ik ga zoiets denken van zal het geld op zijn ofzo?

 2. Zina

  Ik was vroeger echt groot fan, was er ook heilig van overtuigd dat ik later met Nick Carter zou gaan trouwen. Ben alleen nog nooit naar een concert van ze geweest, beetje bang dat dat de magie weg haalt denk ik.

 3. Tamara

  Cool! Ook ik ben in 1998 geweest als 10jarig guppie en daarna nog een jaar of 6 geleden. En dat terwijl ik eerder fan was van de Spice Girls 🙂 maar een zus heb die fan was/is.

  • Roxanne

   Wat leuk dat jij er toen ook bij was 🙂 De Spice Girls waren ook leuk, maar ik ging meer voor de boybands… 5ive en Westlife vond ik ook heel gaaf!

 4. Mich

  OOOH super dat je er heen gaat. Ik licht ook altijd even op als ik hun liedjes hoor op de radio en als ik in de auto zit, dan komen er ook handgebaren bij. Haha.

  Heel veel plezier bij de BSB! x

 5. Kim

  Echt super leuk!
  Ik was toen meer fan van de Spice Girls, maar ik begin ze steeds meer te waarderen. De nieuwe single, de versie bij Evers Staat Op, vind ik echt mooi.

  Alvast veel plezier!

  • Roxanne

   Is dat dezelfde versie als bij Q Music? Die vind ik echt heel mooi namelijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.