Zing je mee?

geplaatst in: Muziek | 8

Neem een goede band en een lekker nummer en mix dat door elkaar. Soms werkt dat gewoon. Elke keer als ik deze versie van ‘Grenade’ hoor, krijg ik heel veel zin om zelf ook weer te gaan zingen! Als ik op dat moment toevallig in de auto zit, dan doe ik dat ook.

8 reacties

 1. Serena

  Grenade is een leuk nummer, ben echter niet zo’n fan van Within Temptation. Originele versie vind ik leukerā€¦

 2. Kim

  Wauw, wat is dit gaaf!
  Ik zeg: Bruno pak maar in haha šŸ˜‰
  Deze versie kende ik nog niet, maar ik kan mij voorstellen dat dit nummer blijft hangen. Doet WT dit vaker? Want ik vind dit wel erg leuk!

  • Roxanne

   Ik zag wel wat meer dingen voorbij komen op YouTube, maar deze had ik al een paar keer gehoord toen ik in de auto zat en dan zit ik dus heel hard mee te zingen!

 3. Mich

  Ik hou van Grenade! Normaal gesproken ben ik niet zo van de “gothic” muziek, maar dit vind ik wel een gave versie!!

 4. Tanya

  I have no idea what this page talk about, but I just adore Within Temptation!:) Just couldn’t pass by it!:)

 5. Joy

  Ik ben een Bruno Mars fan, en dacht dan ook toen ik de combi Within Temptation en Grenade zag staan: neeee, dat kan niet goed zijn! Maar ondanks dat het niet mijn stijl is, klinkt het best goed! šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.