Winactie: Mamasieraad van Names4Ever

geplaatst in: Internet & Technologie | 30

Vandaag is het moederdag. Ik kreeg deze week al een mooi cadeautje binnen van Names4Ever met daarop de naam van mijn kleine man. Dat is niet het enige, want ik mag ook nog een mama sieraad weggeven.

In de webshop kun je kiezen uit verschillende mama sieraden, zoals hangers, ketingen of een armband. Voor mij was de keuze gemakkelijk. Ik kan eigenlijk bijna nooit een ketting om, want die kleine blijft er niet vanaf. Ik ben altijd bang dat het dan stuk gaat. Armbanden gaan wel goed en dus koos ik voor de blauwe moeder armband met daarop de naam van Marcel.

De bestelling was snel in huis en was verpakt in een prachtig lichtblauw doosje, waardoor het echt aan voelde als een cadeautje. Ik ben er dan ook erg blij mee.

Hoe kun je mee doen aan deze winactie?

Namens Names4Ever mag ik een mama sieraad weggeven aan één gelukkig winnaar. Wil jij kans maken op een mooie hanger, ketting of armband met daarop de naam van jouw kindje? Lees snel wat je moet doen om kans te maken op deze prijs.

 • Vertel in een reactie dat je mee doet en welk sieraad jij mooi vindt. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres invult, zodat ik je kan e-mailen wanneer je gewonnen hebt.
 • Ik zou het leuk vinden als je mijn Facebook pagina bezoekt, maar dat is geen vereiste.
 • Deze winactie loopt tot 21 mei 2017 om 00:00 uur. In de week van 22 mei zal ik de winnaar persoonlijk een bericht sturen. De winnaar heeft 48 uur de tijd om op deze e-mail te reageren.

30 reacties

 1. Ylisha

  Oooh wat een geweldige armband! Ik zou héél graag een kansje wagen! Dezelfde armband maar dan in het roze ???? Liefs! ????

 2. Linda Raaijmakers

  Wat een superleuke actie van je en wat lief dat je er een weggeeft. Je bent een schat! Ik zou gaan voor de Zilveren naamhanger hart 2 namen zirkonia met namen van onze tweeling Lucas & Eva 😀 Wat ik overigens ook een mooie ketting vond was deze
  : https://www.names4ever.nl/product/zilveren-breekhanger-puzzelstukjes-45-50cm, die zou namelijk gaaf zijn voor als onze Lucas & Eva straks eindelijk naar de basisschool mogen en ze dan een ketting van elkaar hebben. Maarja dat was de winactie dan weer niet haha.

 3. Moniek

  Ik denk dat ik zou kiezen voor de “Kleine hanger rond met naam”
  Heel mooi basic, een stijl die me aanspreekt!
  Met “Eline” er in gegraveerd natuurlijk!

 4. Nina Mol

  De zilveren infanity hanger vind ik erg mooi! Ik zou ‘m aan mijn nichtje geven die net haar tweede kindje heeft gehad!

 5. Mari

  Ik kies een hangertje met sterretjes omdat onze dochter Sterre heet!

 6. Joy

  Ik zou het graag als kraamcadeautje willen winnen. Altijd leuk om weg te geven!

 7. Marjan

  Wat een mooie armband. Een prachtig geschenk voor mijn bonusdochter die dit jaar een prachtige zoon heeft gekregen. Ze zou dit echt prachtig vinden.

 8. Viv

  Zou graag gaan voor een Zilveren infinity armband Faith…
  Heel speciale betekenis voor mijn zus en kleine nichtje!

 9. Will

  Wat leuk, deze winactie!
  Graag doe ik mee.
  Wat ik het allermooiste vind is de Zilveren Familiestamboom, waar ik de namen van mijn vijf kleinkindjes in kan laten graveren.
  Zo zou ik ze altijd bij mij dragen, waar ik ook ben.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.

 10. Heidie van der Steeg

  Wat een mooie winactie. Ik heb de webshop eens bekeken maar wat veel keuze! Dat zou nog moeilijk kiezen worden maar ik ga de uitdaging graag aan. Zo’n armband vind ik heel leuk, maar een ketting misschien ook wel. Iets met de naam van mijn twee kinderen in elk geval. Die keuze is dan in elk geval wel makkelijk te maken.

 11. Lisa

  Ik doe graag mee! Ik zou voor dezelfde gaan als die jij hier op de foto hebt. Mooi dat blauwe en dan de naam van mijn zoontje. Geen irritatie van hard materiaal maar gewoon lekker zacht spul. Geweldig. Terwijl ik nooit sieraden draag

 12. Marian B

  Wat een mooie prijs mag je weggeven! Ik kwam laatst deze hanger tegen: “Zilveren hanger twee harten”. Deze zou ik heel graag willen met daarop de namen (geboortedatum) van mijn twee schatten. Geen FB maar volg je op Bloglovin en gedeeld via G+.

 13. Nelly

  Ik ga dan voor de
  Geboorte steen in zilveren hanger
  ZMKH13-GS

 14. Nabila

  Wat een supermooie armband! Ik zou dan ook graag kans willen maken, maar dan in de kleur roze.

 15. Anneliese de Waal

  Ik vind bovenstaand armbandje heel erg mooi, ziet er prachtig uit !! 🙂

 16. lottie

  WAUW! prachtig en persoonlijk armbandje, ik doe graag mee voor mijn zus!

 17. Nancy van Heck

  Ik doe graag mee voor het zilveren armbandje met de woord hope waar ik mijn eigen naam en mijn zoontjes naam bij kan doen. Want ik zal nooit mijn zoontje opgeven en dit is een mooie symbool voor zijn zodat mijn zoontje voor mij voor altijd belangrijk is en ik hem nooit op zou geven.

 18. Lies

  Ik vind deze echt onwijs mooi!!! Zilveren hanger met geboorte steen
  Ik doe dan ook heel graag mee <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.