Uitgeschreven

geplaatst in: Werk & studie | 7

Het is alweer bijna een maand geleden dat ik ben afgestudeerd. Ik ben enorm opgelucht maar heb steeds het idee dat het pas echt tot me gaat door dringen als ik mijn diploma in handen heb. Tot die tijd denk ik af en toe nog dat ze nog een stunt uit kunnen halen waardoor alles weer teruggedraaid wordt. Dat zal niet gebeuren, maar toch.

Helaas organiseert de HU slechts twee keer per jaar een diploma uitreiking. Omdat ik niet wilde wachten tot eind februari heb ik vorige week gebeld naar school met de vraag of ik mijn diploma ook gewoon op kan halen. Dat kan. In januari. In elk geval is dit een paar weken eerder, dus ik heb aangegeven dat ik dit wel wil.

Nadat ze me ervan overtuigd hadden dat ik echt ben afgestudeerd en dat mijn punten goed in het systeem staan, durfde ik me eindelijk uit te schrijven. Op het ophalen van mijn diploma na is mijn studie dus echt voorbij. Mijn diploma is aangevraagd, ik ben uitgeschreven en ik hoef nooit meer collegegeld te betalen. Dat geeft me toch wel een lekker gevoel!

7 reacties

  1. Anne

    Oh ja, ik zou dat ook een beetje spannend vinden om te doen zonder dat je alles al een aantal keer gecheckt hebt :p Maar nu dus wel heel fijn!

  2. Anneke

    Haha ik kan me goed voorstellen dat je het dan toch even spannend vindt, dat zou ik ook hebben. Maar wat lijkt het me heerlijk zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.