Tussenstand reading challenge 2017

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 0

Het eerste half jaar van 2017 ben ik niet echt aan lezen toegekomen en als ik eerlijk ben, had ik niet verwacht dat ik nog zo ver zou komen. Door omstandigheden stond mijn hoofd al niet naar lezen en de verhuizing zorgde ervoor dat ik weinig tijd had. Inmiddels heb ik mijn boeken en Kindle wel weer opgepakt en ik ben vastbesloten om mijn challenge toch zo goed als het kan te voltooien.

Statistieken

  • Ik heb inmiddels 13 boeken gelezen.
  • In totaal heb ik nu 3724 bladzijden gelezen.
  • Dat is gemiddeld 286 bladzijden per boek.
  • Dikste boek: Rapture – Lauren Kate met 448 bladzijden
  • Dunste boek: Viral (Dating for Geeks #3) – Kenny Rubenis met 48 bladzijden
  • Ik las 5 boeken in het Nederlands, de overige 8 las ik in het Engels.

Mijn Goodreads challenge voor 2017 staat (zoals elk jaar) op 50 boeken. Normaal gesproken lees ik gemakkelijk een boek per week en soms zelfs weer meer dan dat. Dit jaar loopt alles anders dan normaal. Eerst had ik weinig rust in mijn hoofd en daarna was ik druk met onze verhuizing. Tussen het regelen, inpakken en klussen door had ik niet zoveel energie om te lezen. Nu de verhuizing achter de rug is, heb ik het lezen weer opgepakt. Ik loop 11 boeken achter op schema en heb geen idee of ik mijn challenge nog ga halen dit jaar, maar in principe moet het nog wel kunnen. Lukt het niet, dan is het jammer. Volgend jaar beter. Het lezen moet tenslotte ook gewoon leuk blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.