Tien dingen die ik wil doen na mijn scriptie

geplaatst in: Werk & studie | 13

goals

Bron

Over een paar weken hoop ik af te studeren. Ik lever dan in ieder geval mijn scriptie in. Daarmee hoop ik ook langzaam maar zeker mijn sociale leven en mijn vrije tijd terug te krijgen. Als ik klaar ben, doe ik waarschijnlijk eerst een vreugdedansje! Daarna wordt het tijd om weer wat leuke dingen op te pakken. Ik denk vaak aan alle dingen die ik graag wil doen als ik weer tijd heb. Daarom heb ik alvast een lijstje gemaakt van tien dingen die ik graag wil doen als ik mijn scriptie heb ingeleverd.

 1. Mijn vriendinnen opzoeken!
 2. Sporten (want ik heb dan weer tijd en energie over)
 3. Me meer verdiepen in fotografie
 4. Leren haken
 5. Verhalen schrijven
 6. Boeken lezen, en dan vooral klassiekers
 7. Bloggen (gewoon doorgaan zoals ik nu doe dus)
 8. Lessen Duits of Spaans volgen
 9. Mijn huis verbouwen
 10. Vrijwilligerswerk blijven doen voor Stichting Borderline

Kortom, ik ben bang dat ik me straks niet ga vervelen, maar dat mijn agenda net zo vol blijft als hij nu is!

13 reacties

 1. Dina

  Maar in ieder geval is je agenda dan gevuld met afwisselende en sociale afspraken.
  Heel veel succes nog met het afronden van je scriptie!

 2. Judith

  Veel succes met de laatste stappen!

  Ja, als je eenmaal niets hoeft te doen, is je dag ook zo weer vol hoor. Gek hoe dat gaat.

 3. Zina

  Allereerst natuurlijk heel veel succes met de laatste loodjes! Leuke dingen ga je doen als je klaar bent, maar dat heb je dan natuurlijk ook wel verdiend šŸ˜€

  • Roxanne

   Ik blijf altijd druk ben ik bang, want ik wil nog zoveel doen en leren!

 4. Kim

  Altijd leuk om dingen te hebben om naar uit te kijken šŸ™‚
  Veel succes meis!

 5. Marije

  Wat een heerlijke dingen heb je op de planning staan! Wat goed ook dat je vrijwilligerswerk wilt gaan doen, dat kan ik meer dan waarderen. Zelf wil ik ook wat gaan doen, maar ik ben nog op zoek naar een goede plek voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.