Tekeningen van de postbode

geplaatst in: Post | 10

2014-07-31 15.02.45In het verleden heb ik voldoende gezeurd over mijn ‘vrienden’ van PostNL. We ontvangen veel post en helaas betekent dit dat er zo af en toe iets vermist raakt of verkeerd wordt bezorgd. Voor mijn gevoel heb ik wel duizend keer een klacht doorgegeven via de telefoon of via Twitter. Soms was de post helemaal kwijt en de volgende keer lag het bij de onderbuurvrouw in de brievenbus. De laatste tijd gaat het aardig goed (dat klop ik natuurlijk wel even af!) Daarmee heb ik dus wat minder te zeuren.

Dat betekent echter niet dat ik niets meer te vertellen heb over onze postbode. De laatste tijd ontvang ik namelijk briefje van de postbode. Op de briefjes staat elke keer een andere tekening. De eerste keer was ik nogal verbaasd, maar inmiddels heb ik een hele collectie ontvangen. De mannetjes worden steeds grappiger. Deze week zat deze rocker in de brievenbus. Je hebt er niets aan, maar het zorgt bij mij elke keer voor een glimlach op mijn gezicht.

Wie het precies doet en waarom daar heb ik geen idee van. Toch bedankt, postbode!

 

10 reacties

 1. Marije

  Wat een briljante postbode heb jij zeg! Die gozer heeft duidelijk plezier in zijn werk, leuk om te zien! Ik zou hem een kerstpakket geven eind dit jaar, haha 🙂

 2. Sanne

  Ik blijf het geweldig vinden! Toch maar eens dat briefje op de brievenbus plakken voor je postbode, Rox!

 3. Khim

  Dat is geinig. Plak je iedere keer een post-it met doodle op je brievenbus voor de postbode. Zo wisselen jullie doodles uit 😉 Zoiets heb ik nog nooit gehoord, maar erg leuk en origineel van je postbode.

 4. Sanne

  Je hebt in elk geval een vaste postbezorger. Hier wordt er zo vaak gewisseld dat ik geen flauw idee heb wie er hier zou lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.