Talking as fast as I can – Lauren Graham

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 1

Titel: Talking as fast as I can
Auteur: Lauren Graham
Uitgever: Virago
ISBN: 9780425285176
Genre: Autobiografie
Aantal pagina’s: 209
Waardering: ★★★★

Na het kijken van de Gilmore Girls revival had ik een beetje last van een Stars Hollow Hangover. Ik had koffie nodig en snel een beetje. Gelukkig viel mijn oog op het boek Talking as fast as I can, geschreven door de actrice van mijn favoriete Gilmore Girl: Lorelai. De ondertitel van dit boek is ‘From Gilmore Girls to Gilmore Girls (and everything in between)’ en dat maakte me direct nieuwsgierig. Ik kocht het boek en toen het binnen was, ben ik meteen begonnen met lezen.

Waar het boek over gaat

In Talking as fast as I can geeft Lauren Graham je een kijkje in haar leven. Ze vertelt over haar jeugd, daten, haar schooltijd, de aanloop naar haar carrière als actrice en natuurlijk ook over haar ervaringen als Lorelai Gilmore.

Wat ik van het boek vond

De schrijfstijl van Lauren Graham  was het eerste dat me opviel aan dit boek. Ze schrijft precies zoals ze praat in haar rol als Lorelai in Gilmore Girls. Dit betekent dat er een flinke vaart in de hoofdstukken zit en dat je door haar leven heen vliegt, maar ook dat het boek makkelijk weg leest.

Voor fans van Gilmore Girls is het zeker leuk om meer te lezen over deze serie. Lauren neemt in één van de hoofdstukken alle seizoenen van Gilmore Girls met je door en ik vond het ontzettend leuk om te lezen hoe zij daar tegenaan kijkt. Ook vertelt ze meer over de andere leden van de cast en de relatie die ze met hen heeft. Zo krijgt deze mooie serie nog wat meer diepgang. Een aanrader dus voor iedereen die geniet van Gilmore Girls.

Talking as fast as I can is onder andere verkrijgbaar via bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.