Spotify: Meest geluisterde nummers van 2018

geplaatst in: Muziek | 2

December is de maand van de jaaroverzichten. Ook Spotity zet ieder jaar je meest geluisterde nummers op een rijtje. Ik vind het wel leuk om te bekijken welke muziek ik het vaakst geluisterd heb. Ik had het idee dat mijn lijst van 2017 voor een groot deel terug zou komen in 2018, omdat ik wel een tijdje naar die lijst geluisterd heb. Natuurlijk heb ik ook nieuwe playlists gemaakt in 2018 en daardoor veranderde er ook het één en ander. Ik heb de eerste vijf nummers op een rijtje gezet en vond deze lijst stiekem toch nog wel verrassend.

Spinvis – Kom Terug

Ali B. & Diggy Dex – Ik Geloof

Luis Fonsi & Demi Lovato – Échame la Culpa 

Rita Ora – Anywhere

Ed Sheeran – Perfect

Welk nummer heb jij helemaal grijs gedraaid dit jaar? 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.