Spam je blog!

geplaatst in: Internet & Technologie | 10

spam je blog

Vandaag ben ik niet online, ik ga lekker op pad met Huib terwijl kleine Marcel voor het eerst een middagje naar mijn broer en schoonzus gaat om te kijken hoe hij het daar vindt. Kortom, even geen internet voor ons. Morgen ben ik er weer en dan heb ik alle tijd om even rustig een rondje te maken langs alle blogs die ik volg. En misschien wel een paar leuke nieuwe?

De laatste tijd heb ik mijn linkje vaak achtergelaten bij andere blogs en vandaag wilde ik dit terug doen. Moet ik zeker een keer op jouw blog langs komen? Laat dan vandaag je linkje achter en ik kom een keertje kijken (en reageren.) Kortom, spam je blog!

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.