Sneakers versus enkellaarsjes

geplaatst in: Lifestyle | 2

Wie mij al langer volgt, weet dat ik geen meisje-meisje ben. Ik draag zelden make-up en geef niet zoveel om mode. Vroeger had ik wel een heleboel mooie schoenen en tassen, maar sinds ik mama ben, is alles meer praktisch. Eerst gaf ik mezelf een vakje in de luiertas, nu ga ik op pad met mijn telefoon, pinpas en mijn sleutels. Als tiener kon ik prima op hakken lopen, maar nu ga ik het liefst voor slippers of dames sneakers.  Een veilige keuze, maar de vraag is, of deze keuze ook iets doet met je zelfvertrouwen. In het kader van ‘zelfzorg’ probeerde ik de afgelopen maanden iets meer aandacht te besteden aan mezelf.

Shoppen

De afgelopen jaren heb ik weinig kleding gekocht voor mezelf. Ik liep zelfs nog vaak in shirtjes en truien rond die ik gekocht heb tijdens mijn zwangerschappen. Op zich zie je daar niet veel van, maar het zegt wel hoeveel aandacht ik besteed aan mezelf. Deze herfst wil ik daar verandering in brengen en ik shopte van de week bij een paar webwinkels, zodat ik aankomend weekend lekker thuis kan passen. Daarnaast kocht ik dit jaar al nieuwe nagellak en besloot ik dat het fijn is om vaker naar de kapper te gaan.

Sneakers versus enkellaarsjes

Sinds mijn eerste zwangerschap loop ik alleen nog maar op platte schoenen. Hartstikke praktisch, maar niet altijd even leuk. Ik vond het dus tijd om mijn All Stars en Nikes aan de kant te gooien en weer eens op nettere schoenen te gaan lopen. Daarvoor was ik op zoek naar een leuk enkellaarsje met misschien zelfs een kleine hak eronder. En dat is gelukt. Deze bruine beauties zijn niet alleen ontzettend mooi, maar ze lopen ook nog eens ontzettend lekker. En eerlijk is eerlijk, stoere enkellaarsjes geven net weer even een ander gevoel dan mijn oude All Stars. These boots are made for walking, baby! Hopelijk geven deze prachtige laarsjes mij ook het zelfvertrouwen wat ik nodig heb om mijn dromen waar te maken.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Omoda.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.