Retailtherapie

geplaatst in: Familie, Life | 0

Op dit moment word ik niet elke dag even fit wakker. Gisteren was zo’n dag dat het even niet lekker ging. Met vermoeide ogen en bleke wangen stond ik op. Door het ijzertekort wat ik afgelopen zomer had na mijn operatie is mijn huid bleker dan ooit. Mijn huid is droog sinds de zwangerschap. Kortom, ik zit niet altijd even lekker in mijn vel. Aan de andere kant merk ik dat ik me (voornamelijk in mijn hoofd) steeds fitter ga voelen en daardoor heb ik weinig zin om steeds (alleen) thuis te zitten. Tel daarbij op dat Huib af en toe laat thuis is van zijn werk en dat was het moment dat ik dacht ‘ik ga even actie ondernemen’.

Mijn ouders wonen om de hoek, dus ik regelde dat ik daar mee kon eten. Omdat het lekker weer was, besloten mijn moeder en ik ’s middags even de stad in te gaan samen. Ik had namelijk een bon van Ici Paris XL die ik nog op moest maken. Nu ik zwanger ben, durf ik geen nieuw luchtje te kiezen. Ik heb er nog niet veel van gemerkt, maar ik hoor wel vaker dat je geur anders is. Mijn droge huid kan wel een oppepper gebruiken. Daarom kocht ik van mijn bon een (voor mijn doen, want Nivea meisje) dure dagcrème en een scrub voor onder de douche.

We waren alleen nog niet klaar met winkelen, dus we besloten nog even verder te kijken. Ik had weken geleden al een keer positiebroeken en een rokje gekocht, maar nu worden mijn shirtjes ook langzaam te kort. Tijd voor nieuwe kleren dus. Ik heb echt geen idee van welke maat ik heb, dat bleek al snel. Ik pak van alle kleding standaard één of twee maten te groot en ik loop veel winkels voorbij waar ik eigenlijk al prima kan shoppen. Gelukkig had ik mijn moeder bij me. Ze liet me van alles passen en toen bleek dat ik allang bij veel winkels al in een maat 44/XL pas qua shirtjes en vestjes. (Aangezien ik van maat 54 kom, ben ik daar super blij mee!) Uiteindelijk kocht ik bij H&M en Prenatal in totaal 4 nieuwe shirtjes en bij Only vond ik een mooi vest. En ik kwam thuis met een vette smile op mijn gezicht. Retailtherapie werkt nog altijd prima wanneer je niet zo lekker in je vel zit!

Na het winkelen bleef ik nog lekker bij mijn ouders eten. Vis uit de oven, gebakken (zoete) aardappeltjes en sperziebonen. Het is sowieso al fijn om niet zelf te hoeven koken, maar het was ook nog eens erg lekker. Kortom, ik heb lekker genoten van mijn donderdag en ik voel me weer een beetje opgeladen!

retailtherapie 01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.