Nieuwe lichtpuntjes in huis

geplaatst in: Thuis | 0

Verlichting kan veel doen van de sfeer in huis. Tot nu toe heb ik me nooit zo druk gemaakt om lampen en verlichting. Toen ik op mezelf ging wonen, kreeg ik wat lampen die anderen niet meer nodig hadden en ik schafte wat goedkope lampjes aan. Zolang er licht was, vond ik het prima. Inmiddels is dat wel anders. Toen we 2,5 jaar geleden in ons nieuwe huis kwamen wonen, zochten we heel bewust hanglampen uit voor de woonkamer en voor boven de eettafel. Daar bleef het even bij. Ik wilde graag een paar gezellige lichtpuntjes in huis, maar we kwamen er maar niet uit wat we precies wilden. Moest het een staande lamp worden of eentje voor aan de muur? Ik bleef het eigenlijk maar uitstellen en uiteindelijk werd het weer minder belangrijk. Tot nu.

Nieuwe lampen

Soms stuit je op een deal die je niet kunt laten lopen. Dat had ik vorige week. Een samenwerking aan gaan en dan iets aan kunnen schaffen wat je eigenlijk al 2,5 jaar wil hebben, dat is toch geweldig? Ik zocht dus twee nieuwe lampen uit. Allereerst was ik op zoek naar een mooi lichtpuntje voor naast onze televisie. Ik vond een schattige driepootlamp die qua stijl echt perfect past bij de handlampen die we al hebben. Die moest ik dus hebben! De tweede lamp was een stolplamp met drie lichtpuntjes die het wel goed zou doen op ons witte dressoir. En toen was het afwachten tot de postbode kwam.

Toen de dozen aankwamen, moest ik me even inhouden tot de kinderen op bed lagen, zodat ik ze rustig uit kon pakken en de lampen een plekje kon geven in de woonkamer. Ik was echt zo onwijs blij! Het ziet er zoveel gezelliger uit. Natuurlijk bedacht ik meteen de volgende (woon)wensen die ik nog heb, maar tegelijkertijd was het ook echt even genieten. Ik heb zelf lampen uitgezocht die ik mooi vind en dat voelt goed. Overigens mag ik blij zijn, maar onze Espen is nog veel blijer. Die was sowieso al in de ban van lampen op dit moment, dus die kan zijn geluk echt niet op!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met directlampen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.