Leesmarathon: De eindstand

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 11

Einde leesmarathon

Mijn eerste leesmarathon zit er alweer op. De week is voorbij gevlogen. Ik had geen idee hoeveel tijd ik zou hebben om te lezen en hoeveel boeken ik kon lezen in een week. Daarom koos ik ervoor om vijf boeken te lezen. Dat is minder dan een boek per dag en op die manier had ik ook wat speling. Door de pijn in mijn rug was ik de hele week thuis en daardoor dacht ik dat ik meer zou kunnen lezen dan ik had gepland. Dat viel tegen. Ik heb veel geslapen en ik las langzamer dan normaal omdat ik suf was van de pijnstillers. Vijf boeken lezen was met recht een uitdaging deze week. Toch heb ik het (op de valreep) gehaald! Vanmorgen las ik aan de rand van het zwembad mijn laatste boek uit.

Ik las uiteindelijk de vijf boeken die ik aan het begin van de week uitgekozen had. In totaal kwam dit neer op 1614 bladzijden.

 • “Deadline” – Sabine van den Eynden (253 bladzijden)
 • “Hex Hall (Hex Hall #1)” – Rachel Hawkins (323 bladzijden)
 • “Demonglass (Hex Hall #2)” – Rachel Hawkins (359 bladzijden)
 • “Spellbound (Hex Hall #3)” – Rachel Hawkins (327 bladzijden)
 • “Pas op mijn dochter!” – Louise Candlish (352 bladzijden)

De verrassing van de week was “Deadline”, een boek wat ik voor weinig kocht bij Action maar wat ik toch in één ruk heb uitgelezen. De “Hex Hall” serie was een aanrader. Ik vond de hoofdpersoon een stoere chick en ik vloog door de boeken heen. Nu ben ik sowieso dol op young adult/fantasy series, maar dit was weer een goede. “Pas op mijn dochter” vond ik het minste boek van de vijf. Het was geen slecht verhaal, maar ik vond het slecht geschreven (of vertaald?) en daar stoorde ik me aan. Ik zou dat boek niet aan iemand anders aanraden.

Ik heb genoten van de leesmarathon. Een volgende keer zou ik zeker weer mee doen, maar dan hoop ik me ook wat beter voel zodat ik ook wat meer tijd kan doorbrengen op internet om de andere blogs te bezoeken en aan challenges mee te doen. Ik heb me deze week in elk geval prima vermaakt.

11 reacties

 1. Zina

  Wat knap dat je, ondanks dat je je niet helemaal goed voelde, toch vijf boeken hebt gelezen! Kan ik ergens in de gaten houden wanneer de volgende is, dan wil ik misschien wel meedoen.

 2. Joanydvv

  Wat een leuke boeken heb je gelezen. Ik heb al veel positieve reacties gelezen op de Hex Hall boeken, benieuwd of ze inderdaad zo goed zijn.

  • Roxanne

   Klinkt goed toch? Ik heb ook meer tijd nu dan jij. Fijn dat je weer kunt genieten van lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.