Hoera! Marcel is 4 jaar!

geplaatst in: Marcel | 1

Vandaag wordt onze Marcel 4 jaar. Vanaf nu is hij dus een kleuter. Hij is lekker gegroeid. Aanstaande dinsdag hebben we een afspraak bij het consultatiebureau, maar de laatste keer dat Marcel zijn lengte opgemeten is, was hij 105 cm lang. Marcel is niet alleen in de lengte gegroeid, maar heeft ook veel geleerd in het afgelopen jaar. Dat blijft mooi om te zien.

Als een kindje vier jaar wordt, betekent dat normaal gesproken dat de basisschool in beeld komt, maar onze kleine man blijft nog even waar hij nu zit. Hij is in april overgestapt naar een andere peuterspeelzaal, waar ze hem observeren en waar hij nog even door mag groeien. Qua leren is Marcel al wel toe aan meer, maar hij is daarnaast echt nog jong, wild en onrustig. Groep 1 zou hem nog geen goed doen. Gelukkig is hij nog niet leerplichtig en vindt zijn toekomstige school het ook belangrijk dat hij een goede start zal maken daar. Het was even schakelen voor ons, maar inmiddels ben ik wel aan het idee gewend. We zien hem in elk geval groeien en zijn hoe dan ook ontzettend trots op hem.

Vanmiddag gaan we Marcel’s verjaardag vieren met familie, vrienden en buren. Duimen jullie met ons mee dat het droog blijft? Marcel wil zijn verjaardag namelijk het liefste in de tuin vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.