Het jaar 2016 in boeken

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 0

Ik schreef vorige maand al een artikel over keuzes maken en de dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd. Lezen blijft één van de fijnste manieren om te ontspannen, maar ik kan me niet altijd even goed op mijn boek concentreren. Daarom heb ik minder tijd besteed aan lezen dan ik zou willen. Toch ben ik wel tevreden over het aantal boeken dat ik in 2016 gelezen heb. In deze blogpost wil ik de statistieken van het jaar 2016 in boeken met jullie delen.

jaar 2016 in boeken

Het is me uiteindelijk niet gelukt om mijn reading challenge te halen. Ik ben op 47 boeken blijven steken van de 50. Toch vind ik dat een mooi aantal. Op Twitter werd al gezegd dat ik alle voorleesboekjes eens mee moest tellen. Dan kom ik wel op 100. In die zin kan ik het ook prima relativeren. In 2017 probeer ik het gewoon opnieuw. 

Statistieken 2016

Aantal boeken: 47
Aantal pagina’s: 17.752
Gemiddeld aantal pagina’s: 378
Dikste boek: 752 pagina’s
Gemiddelde waardering: 4,3 sterren

Ben je benieuwd welke boeken ik gelezen heb in 2016? Je kunt mijn jaar 2016 in boeken bekijken op de website van Goodreads.

Wat las jij in 2016? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.