Giveaway: Vijf boeken en een verrassing (GESLOTEN)

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 24

Dit weekend is het Boekenfestijn weer in de Jaarbeurs in Utrecht. Ik vind het heerlijk om daar even te snuffelen tussen de boeken en hobby spullen. Het leek erop dat ze wat minder boeken hadden dan anders. Ik miste vooral de genres young adult en (urban) fantasy een beetje bij de Engelse boeken. Dat neemt niet weg dat ik een heleboel leuke boeken gezien heb en dat ik best een paar mandjes had kunnen vullen. Voor mezelf kocht ik maar een bescheiden stapeltje boeken. Dit vulde ik aan met post-its (want die waren op) en twee leuke kattenstempels. Tevreden ging ik naar huis. Deze editie kocht ik echter niet alleen boeken voor mezelf. Samen met Librarian Lavender zocht ik een stapel boeken uit om weg te geven.

*** Giveaway ***

2014-09-05 18.32.29

Wat is er nu lekkerder dan straks in de herfst of winter op de boek kruipen met een dekentje, een kop thee of chocolademelk en een goed boek? Daarom kun je nu de volgende boeken winnen in onze giveaway:

 1. Left neglected” – Lisa Genova
 2. Shadow Sister” – Simone van der Vlugt
 3. Revelry” – Lucy Lord
 4. Before she was mine” – Kate Long
 5. Veronica” – Mary Gaitskill

giveaway boekenfestijn stapelWe hebben gekozen voor Engelstalige boeken. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst lees ik zelf het liefst in het Engels en ik wilde graag iets weggeven wat ik zelf leuk vind. Het is ook handiger omdat we nu de giveaway internationaal open kunnen stellen. Omdat de prijzen van de Engelse boeken gunstiger zijn dan van de Nederlandse boeken, kunnen we voor dezelfde prijs niet twee maar vijf boeken weggeven. Mijn innerlijke boekenwurm wordt in elk geval blij van deze kleurrijke stapel. Jij hopelijk ook!

Giveaway boekenfestijn

Wil je kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaan formulier in. Hoe meer opties je invult, hoe vaker je mee doet en hoe meer kans je dus maakt om te winnen. Ik wens iedereen die mee doet heel veel succes!

[For the English visitors: Enter the rafflecopter below to have a chance to win this fantastic prize. Good luck!]

a Rafflecopter giveaway

24 reacties

 1. Petra

  Superleuk! En nu ik weer zo into het lezen ben, doe ik graag mee. Het beste boek van 2014? Ik denk The Maze Runner..

 2. Vanessa

  Oeh leuk! Mooie covers ook allemaal. Mijn beste boek van 2014 was Tiger’s Quest van Colleen Houck, deel 2 in de Tiger Saga.

  • Roxanne

   Het boek is vertaald, ik heb hem in het Nederlands in de kast staan. Dat vond ik nou net wel weer grappig.

 3. miki

  My favourite ( not 2014 release) this year has been archangel kiss by nalini singh, really fabulous and addictive
  thank you for the giveaway

 4. Zina

  Mijn beste boek van 2014? Hmm.. Ik denk dat ik dan ga voor ‘Tem je geest’ van Ruby Wax. Geen boek met een écht verhaal, maar wel een boek waar ik veel aan heb gehad.

 5. Valentina BV

  The best book I’ve read so far in 2014 is Dark Places by Gillian Flynn! Thanks for the giveaway!

 6. Linda Romer

  The best book I have read so far in 2014 was Don’t Breath a Word by Jennifer McMahon.

 7. Bri

  Storm Siren and The Death of the Poet – both were more than I expected, and left me wanting more. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.