EK 2016: Wie kijkt er mee?

geplaatst in: Sport | 5

Vanavond is het zover, de start van het EK 2016. Het leeft nog niet echt bij mij. De timeline is nog stil en ik heb het speelschema nog niet opgezocht. Nederland doet niet mee, maar als voetbalmeisje heb ik aan de andere kant wel zin om te kijken. Welke teams zijn er wel, wie gaat er winnen en zal er een beetje mooi gevoetbald worden? EK 2016 logoIk ben er allereerst nog niet uit voor wie ik moet gaan juichen. Misschien een kwestie van per wedstrijd bekijken welk team ik het liefst zie winnen en wie weet krijg ik dan tijdens het toernooi nog wel een favoriet. Ik riep al eerder dat we maar voor Italië moesten zijn, omdat mijn ouders voor Marcel een leuk shirtje mee namen uit Italië. Duitsland of België zou misschien voor de hand liggen, omdat ik daar mensen ken en de landen relatief dichtbij liggen.

Het enige wat ik voor nu zeker weet, is dat er de komende maand veel voetbal op televisie zal zijn en dat ik de leuke wedstrijden zeker wil gaan volgen. Te beginnen met de openingswedstrijd van vanavond tussen Frankrijk en Roemenië. (Ja, die heb ik toch even snel opgezocht!)

En jij? Ga jij kijken? Heb je al een favoriet?

5 reacties

 1. Birgit

  Ik heb de opening in Parijs met die DJ wel gezien, maar ik denk dat wij alleen de “interessante” wedstrijden zullen kijken. Voor de sfeer vind ik het heel jammer dat Nederland niet meedoet. Er hangt dan toch altijd zo’n gemoedelijk sfeertje.
  Birgit recently posted…Je bent juist de aller allerstomsteMy Profile

 2. Zina

  Joeee ik ga zeker kijken! Mijn vriend is half Duits dus ik heb in ieder geval nog een team om te supporten, hoewel het natuurlijk nooit zo leuk zal zijn als wanneer Nederland er wel bij was geweest.

 3. Linda

  Ml zal denk ik bijna iedere wedstriwedstrijd wel aanzetten, ik kijk half mee.
  Heb niet echt een favoriet, maar zou het wel leuk vinden als België ver komt. Heb er gewoond, woon nu ook vla bij de grens en deel familie woont er.
  Linda recently posted…Weekoverzicht #23My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.