Een stil begin van 2014

geplaatst in: Life | 12

be quiet

Dit is een quote waar ik echt in geloof, maar afgelopen week was het ook van toepassing op mezelf. De eerste week van 2014 was niet wat ik ervan had gehoopt. Het bleef dan ook stil op mijn blog. Ik had jullie kunnen vertellen hoe ik me voelde, wat er allemaal speelde of wat ik deed, maar dat voelde niet oprecht. De woorden kwamen niet en ik bleef maar kijken naar een leeg scherm. Ik besloot het voor mezelf te houden en offline te bespreken met de mensen aan wie ik het wilde vertellen. Voor de rest komt het misschien nog wel een keer. Of niet.

De eerste week is bijna voorbij. Mijn dertigste verjaardag staat voor de deur. We gaan een  lang weekend naar Londen. Ik ga verder met de zoektocht naar mijn droombaan. Er komen dingen aan waar ik zin in heb en die wél leuk zullen worden. Ik ga me dus richten op de leuke dingen. Daar zal ik dan ook weer over schrijven, want ook in 2014 wil ik proberen minimaal twee tot drie keer per week een stukje te schrijven op mijn blog. Dat beviel me prima in 2013.

Hoewel het officieel misschien niet meer hoort op 7 januari, wil ik al mijn lezers in ieder geval een fantastisch 2014 wensen! Dat het maar een goed jaar mag worden voor iedereen.

12 reacties

 1. Marije

  Wat vervelend dat je je niet goed voelde afgelopen week! Ik hoop dat de overige 51 weken van 2014 je wél brengen wat je er van verwacht! Gelukkig nieuwjaar! En geniet van de voorpret voor Londen 🙂

 2. Kim

  Je weet dat je altijd bij mij terecht kwam he.
  Heel veel plezier in Londen, geniet er lekker van! X

  • Roxanne

   Bij mij was ’13 eigenlijk best wel een goed jaar. Ik hoopte dat dit zou doorzetten in ’14, maar zoals Marije al terecht zegt… er zijn nog 51 weken over!

 3. Petra

  Jij ook de beste wensen nog voor 2014. Balen dat de eerste week niet begon zoals je hoopte. Goed dat je er offline wel met mensen over kunt praten, want helemaal voor je houden is niet gezond. Dat je het niet online zet, begrijp ik natuurlijk helemaal. Ik hang ook niet al mijn negatieve of depri gedachten op mijn blog hoor. Sterkte en succes. En natuurlijk heel veel plezier met alle leuke dingen die komen gaan. Geniet van Londen!!

  • Roxanne

   Ik zal er in mijn brief wat meer over vertellen binnenkort! 🙂 Het zijn geen geheimen maar het hoeft niet op internet.

 4. Janneke

  Vervelend dat het allemaal niet zo lekker ging, maar ik wens je des te meer een geweldig jaar! We hebben allemaal wel eens een slechte week, en die van jou valt blijkbaar gewoon in het begin van het jaar 😉 Veel plezier in Londen! (O, enne… 30 zijn is best OK, ontdekte ik afgelopen jaar ;))

 5. Khim

  Op internet moet je ook niet heel je hebben en houden gooien. Gewoon dingen die je wilt delen, makkelijk zat 😉 Maar het is een goede quote, die is ook van toepassing op mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.