Depressie: Hoe maak je er een einde aan?

geplaatst in: Gezondheid | 0

Iedereen die mij al langer volgt, weet dat ik soms ook te kampen heb met depressieve gevoelens en zwarte periodes. Daar wordt aan gewerkt en het komt uiteindelijk altijd goed. Ik ben niet de enige die hiermee worstelt. Toen ik op Twitter las dat Rintske Bosma een avond organiseert om te vertellen over haar ervaringen, wilde ik dit graag met jullie delen.

Depressie: Hoe maak je er een einde aan?

Voel je je vaak somber, machteloos, waardeloos en rusteloos, of wil je weten hoe je om moet gaan met geliefden in je omgeving die met deze gevoelens kampen? Zie je (soms) geen licht meer aan het einde van de tunnel? Of ziet alles er van de buitenkant zorgeloos en gelukkig uit, maar voel je je leeg van binnen? Zou je soms gewoon willen dat alles ophield en je er niet meer hoefde te zijn? Of heb je gewoon heel erg last van faalangst, heb je weinig zelfvertrouwen en heb je het gevoel dat je daarom niet echt jezelf kan zijn?

Deze avond gaat je huidige kijk op depressie veranderen en gaat je hoop en houvast geven.

Na 25 jaar tegen depressies te hebben gevochten, heeft Rintske Bosma een manier gevonden om voor altijd een einde te maken aan haar depressies. Ze leeft nu al 7 jaar, zonder terugval, een leven dat ze nooit voor mogelijk heeft gehouden. Haar missie is nu om anderen te helpen met haar inzichten en methodes. Twee bijzondere gasten, die deze methodes succesvol hebben toegepast, zullen hun verhaal met jullie delen. Het gaat een heel bijzondere avond worden, in een veilige sfeer, die je een totaal nieuwe blik geeft op depressie en ook jou op een pad kan zetten naar een gelukkig leven.

De avond wordt georganiseerd op donderdag 7 november en zal plaatsvinden in Utrecht. Wil je er graag bij zijn? Kijk dan hier voor de kaartverkoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.