Boekenfestijn Rotterdam

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 7

De hele week las ik op Twitter en Facebook al over het Boekenfestijn Rotterdam. Hoewel Rotterdam niet echt om de hoek ligt en ik eigenlijk ook geen geld uit wilde geven aan boeken, bleef het wel door mijn hoofd spoken. Ik lag alweer bijna de hele week moe op bed en ik wilde wel wat leuks doen dit weekend. Ik voelde me goed zaterdagochtend en we besloten toch in de auto te stappen richting Rotterdam.

Eenmaal aangekomen bij Ahoy gingen we op zoek naar de boeken. Het was een grote ruimte, maar ik moest even een tijdje zoeken naar de tafels die ik het liefste heb. Dat viel me tegen! Er waren maar 2 tafels met Engelse boeken, waarvan eentje met laatste stuks. Ik vond er niets tussen wat ik graag wilde hebben en besloot dan ook om geen boeken voor mezelf te kopen. Wel vond ik iets leuks voor de baby. Een voorleesboekje van Dikkie Dik. Als klein meisje was ik daar zelf ook gek op. Huib had wel een mandje vol met boeken gevonden, dus al met al waren we zeker niet voor niets gekomen.

DikkieDik

Toen we Ahoy uit kwamen, viel mijn oog op het logo van Primark. We besloten nog even te gaan winkelen bij Winkelcentrum Zuidplein, want daar waren we nog nooit geweest. We liepen naar de Primark, deelden een broodje beenham bij de La Place, liepen nog wat winkels in en uit en sloten het rondje af bij Prenatal. Daar kocht ik nog een knuffeltje van Dikke Dik voor de kleine (want ja, korting op knuffels enzo…) om in het thema te blijven. Voor mezelf nam ik sokken en een muts mee bij de Primark. Kortom, ik heb niet veel geld uitgegeven, maar ik was wel even lekker een middag buiten de deur!

7 reacties

 1. Judith

  Je hebt een leuke dag gehad! En misschien maar goed dat je niet veel boeken gekocht hebt. Dat Engels valt tegen, zeg! In Utrecht was er de vorige keer toch echt veel meer, tafels vol.

  • Roxanne

   Boeken kijken en rond lopen tussen de boeken is sowieso al heel leuk natuurlijk 🙂

 2. Anneke

  Ik vond het wel een onoverzichtelijk Boekenfestijn en enorm druk, maar ik ben wel ontzettend goed geslaagd al zeg ik het zelf.
  Ik zag ook het logo van Primark, maar ik durfde niet. Meestal is het zo enorm druk.

  • Roxanne

   Nou ja, ik weet dat ik zo niks meer aan kan en daarna misschien nog wel ga afvallen dus het is nu echt zonde! 🙂 En voor de baby wil ik even wachten tot we weten of het een jongetje of meisje wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.