Beter Bloggen Challenge 2015

geplaatst in: Internet & Technologie | 2

Vandaag las ik op Twitter dat Joany van Craving Pages een Beter Bloggen Challenge aan het opzetten is. Het gaat om een challenge van zeven maanden, waarbij elke maand een ander thema centraal staat. Hier kun je één blogje aan besteden, of meerdere als je dit leuk vindt. Er is geen vast concept, zolang je blogje aansluit bij het thema van die maand, is alles prima. Tips, tricks of je eigen ervaringen.

Ik vond het een goed idee, maar ik wist niet zeker of ik er wel tijd voor kan maken naast mijn zwangerschap. Aan de andere kant had ik mezelf ook voorgenomen om regelmatiger te gaan bloggen. Door alle gezondheidsklachten en zwangerschapskwaaltjes is de regelmaat en inspiratie af en toe ver te zoeken en dat vind ik zonde. Daarom is het misschien juist wel leuk om mee te doen aan deze challenge. Hoewel de challenge zeven maanden duurt, is één blogje per maand genoeg. Dat moet lukken! Daarnaast is er altijd nog wel iets te leren van anderen.

Kortom… ik doe mee aan de Beter Bloggen Challenge 2015. Jij ook? Kijk voor de onderwerpen en het aanmeldformulier op de blog van Joany!

2 reacties

  1. Kim

    Dat klinkt leuk! Zeker omdat er geen hoge eisen gesteld worden aan deze challenge, is die ook haalbaar voor je denk ik.

    Dat is fijn 🙂

  2. Sanne

    Klinkt wel makkelijk, maar ik houd het toch maar gewoon op mijn eigen ding. Ik ben niet zo van de verplichtingen en beslis graag zelf waarover ik wil schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.